Schade motor

Elke motorrijder is er – nog meer dan de gemiddelde autobezitter – goed ziek van als hij last heeft van schade motor. Of dat nu komt doordat de motor is omgevallen, of dat er een kras op is gekomen doordat iemand er met een scherp voorwerp langs is gegaan, of vanwege een ongeluk, is om het even. Schade motor is in lang niet alle gevallen gemakkelijk te verhelpen. Zolang het ‘slechts’ gaat om krassen en deuken in de benzinetank, het frame of de beschermkappen van een motor is er geen probleem. Die schade motor kan door AAS Schadeherstel altijd nagenoeg onzichtbaar worden hersteld.

Schade motor aan het frame

Schade motor die lang niet in elke vestiging van AAS Schadeherstel kan worden verholpen is schade aan het frame of aan de voorvork. Dat zijn onderdelen die ervoor zorgen dat de motor goed in balans is. Als die balans is verstoord kan dat op hoge snelheid erg gevaarlijk zijn. Voor het herstellen van schade motor aan het frame en aan de voorvork zijn richtapparaten nodig. Daarmee kun je zien in hoeverre verbogen delen na het terugbuigen weer exact op hun juiste plek staan. Deze richtapparaten zijn bij een deel van de vestigingen van AAS Schadeherstel aanwezig. Bekijk de site voor meer informatie.

Service bij schade motor

Net zoals geldt bij de afhandeling van de schade aan andere voertuigen zorgt AAS Schadeherstel er ook voor dat jij bij schade motor wordt ontzorgd. Dat betekent dat je je niet druk hoeft te maken over de administratieve afwikkeling van de schade met de verzekeraar. AAS Schadeherstel zorgt er ook voor dat je van en naar huis wordt gebracht als je de motor ter reparatie hebt langsgebracht. Reparaties aan de motor gaan vergezeld van een FOCWA kwaliteitskeurmerk. Daarmee heb je vier jaar garantie.