Alles wat je nodig hebt voor een zomer op pad

Iedere dag worden we weer met de neus op de feiten gedrukt. De wereld is op dit moment een beetje anders dan we gewend zijn. En de kans is groot dat het nog lang niet opgelost is. Sterker nog, we zullen dit misschien als het nieuwe ‘normaal’ moeten gaan zien. Maar we willen toch dat van deze zomer kunnen genieten en onze zorgen zo goed en zo kwaad als dat kan een beetje vergeten. In deze blog vertel ik je hoe je dat dit jaar aan kan pakken. Lees je mee?

Wat ben je van plan?

Deze zomer is het iets minder zorgeloos plannen en zo maar op pad gaan. Niet alles is open en ook niet alles is veilig. Het is dus belangrijk om voor vertrek wat onderzoek te doen. Zo weet je of je op de plek van bestemming, of dat nu voor een vakantie of voor een dagje weg is, terecht kunt, veilig en wel. Het beste kan je dit jaar in ons eigen kleine landje blijven. Een dagje fietsen in de omgeving of op de camping aan het strand kan in Nederland net zo goed als elders, aan het zomerse weer ligt het niet.

Alles in de aanhangwagen

Wanneer je normaal niet gaat kamperen, kan het zijn dat je er de spullen niet voor hebt. Met een aanhangwagen heb je genoeg ruimte om spullen per auto te vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld voor de camping. Maar ook als je andere plannen hebt, kan een aanhangwagen kopen goed van pas komen. Het is namelijk niet alleen handig voor de vakantiegangers onder ons. Ook wanneer je een eigen bedrijfje hebt en grovere producten moet vervoeren of bijvoorbeeld met een verbouwing bezig bent, is het ook perfect voor vervoer van materiaal.

Makkelijk puinruimen

Maar een verbouwing zorgt snel voor rommel. Zeker wanneer je de keuken of badkamer verbouwt, kom je weleens met puin te zitten. Dit kan je met een aanhangwagen makkelijk afvoeren. Ook wanneer je ander afval moet wegbrengen, gaat dat makkelijker met een aanhangwagen. En na een verbouwing komt vaak een verhuizing. Daar komt die aanhangwagen ook weer van pas omdat je er meubels ook in kan verplaatsen, ideaal wanneer er net niet genoeg ruimte is in de verhuiswagen. Dat scheelt toch weer extra huurkosten. 

Kijk voor een ruim aanbod aan aanhangwagens op de website van Trucks.nl. Per product kan je eventueel een bezichtiging inplannen. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.