Auto inkoop Nijmegen gaf mij een mooie prijs voor de auto

In de afgelopen tijd ben ik eens gaan nadenken over het verkopen van mijn Auto met als reden dat ik een nieuwe auto wilde kopen. Uiteindelijk heb ik dan ook een advertentie op het internet geplaatst hierover. Ik kreeg een paar reacties maar iedereen kwam met een te lage prijs. Ook zag ik dat de mensen die op de auto een bedrag boden, veel te ver weg woonde. Ik besloot daarom om de advertentie er af te halen en de auto gewoon in te leveren bij inkoop bedrijf. Zo kreeg ik wel een lagere prijs maar kon ik hem wel gelijk inleveren.

Bezocht de website van auto inkoop Nijmegen

 

Voor het inleveren van de auto heb ik met een paar vrienden contact opgenomen. Zij linkte me allemaal naar de enige echte auto inkoop in de buurt. Namelijk auto inkoop Nijmegen. Met auto inkoop Nijmegen heb ik vervolgens contact opgenomen. Ik vertelde aan de telefoon wat voor auto ik had en welk bouwjaar etc. Daarop antwoordde ze dat ik mijn auto online kon laten taxeren op de website van hun. Hiermee ging ik akkoord. Die zelfde avond bezocht ik de website van auto inkoop Nijmegen en liet ik mijn auto taxeren. De volgende dag kreeg ik al een reactie op de taxatie.

Zoeken naar een auto gaat wat makkelijker

 

De reactie op de taxatie van de auto bestond uit een bedrag. Zo vertelde auto inkoop Nijmegen dat ze me auto graag van me af wilde nemen voor een bedrag van 2300 euro. Hiermee ging ik gelijk akkoord. Nu ik het bedrag op mijn rekening heb ben ik gaan kijken voor een nieuwe auto. De reden van de verkoop van mijn oude auto was omdat de auto te klein was. Ook was ik opzoek naar een 5-deurs auto. Nu ik het bedrag van mijn oude auto erbij heb, gaat het zoeken naar een auto die aan mijn wensen voldoet wat makkelijker.