4 dingen om te doen tijdens de corona-zomer

Arie Molenaar Motors

De eerste versoepelingen zijn een feit, Nederland gaat langzaam maar zeker weer van het slot af. Toch lijkt het een utopie dat we de komende maanden of zelfs de komende jaren weer helemaal terug kunnen naar wat we een half jaar geleden nog ‘normaal’ vonden. Zo zal de zomervakantie er dit jaar voor velen heel anders uitzien. Reeds geboekte vakanties werden geannuleerd, veel vakanties in eigen land kunnen ook niet doorgaan. Wat moeten we nu wanneer de zon steeds meer doorbreekt en we normaliter massaal naar het strand zouden trekken? Wij geven je vier tips om te doen tijdens de zomer(vakantie)!

Ga motorrijden!

Haal gauw je stalen ros uit de schuur, want dit is hét moment om heerlijk de weg op te gaan. Velen werken nog thuis dus het is heerlijk rustig op de snelwegen. En met die anderhalve meter afstand gaat het op de motor natuurlijk helemaal goed komen. En kan je motor of je uitrusting wel een opfrisbeurt gebruiken? Ga dan eerst nog even langs bij Arie Molenaar Motors, voor al je benodigde onderdelen en motorkleding!

Heerlijk lezen

Dit is hét voornemen dat menig Nederlander iedere zomervakantie weer heeft, maar waar uiteindelijk verdraaid weinig van terecht komt: lezen. Stapels boeken en tijdschriften nemen we mee naar ons vakantieadres, maar eenmaal ter plekke gunnen we ons niet de tijd. We moeten stadjes en dorpjes bezoeken, activiteiten ondernemen op het water en zijn we dan eindelijk op het strand, dan blijkt liggend op je buik lezen toch niet zo prettig. Maar dit jaar kan helaas de vakantie niet doorgaan. Maak van de nood een deugd en trek die boekenkast maar eens open!

Sporten (ja, in de vakantie!)

Normaal gesproken vliegen de kilo’s er tijdens de vakantie natuurlijk aan. Gevolg: na die drie weken gaan we met zijn allen vasten en raken de sportscholen overvol. Maar nu er verder toch niet zoveel te beleven is: waarom zou je niet gewoon tijdens je vakantie regelmatig gaan sporten? Iedere ochtend (oké, of om de dag) een rondje hardlopen, skeeleren of mountainbiken houdt je fit en fris!

Thuis aan het klussen

Toegegeven: deze is niet erg origineel, want half Nederland heeft de woonkamer inmiddels van een nieuw behangetje of laagje verf voorzien. Maar mocht jij nog niet tot deze groep behoren, dan is dit het moment. Tip: doe dit wel ‘s ochtends en spring ‘s middags lekker in het zwembad in de achtertuin.