Bent u op zoek naar een Cooper S ? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs

De Cooper S de pracht pareltje onder de serie Mini Coopers. Hij is net wat sneller, beter en krachtiger dan zijn voorgangers. De Cooper S is zeer geliefd onder de liefhebbers van de Mini’s. Cars by Lex heeft verschillenden soorten Cooper S te koop staan. In de showroom in Waalwijken hebben wij verschillenden collecties staan van de Mini’s. Wij hebben een groot assortiment mini tot onze beschikking. Kom gerust eens langs bij onze Showroom in Waalwijk.

Varianten mini’s

Wij hebben verschillende soorten mini’ tot onze beschikking staan in onze collectie. Je hebt de basis versie: de Mini One. Deze Mini is voor iedereen bereikbaar die van deze klassieke auto houdt. Dan is er de Cooper die iets sneller en beter is. En als kers op de taart hebben we Cooper S, die wel 170 pk levert. Met de Cooper S heeft u iets bijzonders in huis. Er zijn geen twee identieke mini’s te vinden. Het merk heeft een groot assortiment tot zijn beschikking om de auto uniek te maken. Wij bij Cars by Lex houden ons hier aan en helpen u graag om een Mini samen te stellen.   

Mini rijklaar maken ?

Onze auto’s bij Cars by Lex zij direct rijklaar inclusief een Nederlands kenteken, luxe kenteken en een nieuwe APK keuring. wij hebben een eigen werkplaats waar de Mini’s rijklaar worden gemaakt. Onze monteurs hebben veel ervaring met Mini. Kom daarom een keertje lang by Cars by Lex