Een scootmobiel kopen of huren

Wat was ik blij met de mogelijkheid om een scootmobiel kopen of te huren. Dit alles is mogelijk bij het bedrijf van Scootmobiel Vitaal. Online kan je al een keuze maken uit één van de mooiste modellen. Tevens heb je hier de keuze uit het maken van een opvouwbare stoel, een tweedehandse of zelfs een vast model. Omdat ik nogal vaak met de auto op stap ga, leek mij een opvouwbaar model een uitkomst. Het autorijden zelf gaat nog prima in mijn automaatje, maar het lopen werd steeds moeilijker. Net zo snel als ik de keuze had gemaakt, zo snel werd de bewuste rolstoel al bij mij thuis afgeleverd. 

Eerst uitproberen voordat ik een keuze kon maken

Omdat ik zelf totaal geen ervaring met een scootmobiel had leek het de medewerkster in de winkel het beste dat ik meerdere modellen uit  probeerde. Zo kon ik makkelijk en snel een juiste keuze maken. Het is mogelijk dat een adviseur bij je thuis komt met verschillende modellen en deze kan je dan on je eigen straat uitproberen. Voor mij was dat niet nodig omdat ik zelf noch met mijn auto kon rijden.  

Het is een mooie blauwe geworden

Nadat ik meerdere rondjes door de straat had gereden heb ik besloten om de scootmobiel te gaan kopen. In eerste instantie wilde ik deze gaan huren, want zelfs dat is hier de mogelijkheid. Maar aangezien mijn vooruitzichten niet zo gunstig waren wat betreft mijn gezondheid leek het mij toch het beste om meteen te gaan kopen.