Geen last meer van files

e-Chopper kopen

Ben je ook na gaan denken, en wil je voortaan lekker milieuvriendelijk door het verkeer gaan en nog op een flitsend model chopper ook? Maak dan voortaan gebruik van een Spyder Wheelz chopper, met deze e-chopper kopen weet je zeker dat je opvalt in het verkeer. Geen last meer van de files, maar volledig elektrisch op weg naar je bestemming zonder aan te sluiten. Je denkt nog aan het milieu ook, want uitlaatgassen kent de chopper niet, wel veel gebruiksgemak. 

Stil en milieuvriendelijk

Met een e-chopper kopen weet je zeker je zeker je dat muisstil door het verkeer heen zal rijden, natuurlijk val je wel op door de flitsende kleuren die de chopper heeft. Kies je voor de Black Edition, dan zijn er bepaalde onderdelen in een kleur die jezelf uit kunt kiezen. De brede banden zorgen voor een goed comfort, of je nu op een verharde of onverharde weg rijdt. Een digitaal display mag natuurlijk niet ontbreken, om te kijken of de verlichting aan is. Maar ook of de accu nog voldoende vol is kun je aflezen van het scherm.

e-Chopper kopen

Zet je chopper veilig neer

Heb je een elektrische chopper dan is het niet de bedoeling dat deze binnen de kortste keren wordt gestolen, met een e-chopper kopen weet je zeker dat je een chopper hebt die goed beveiligd is tegen diefstal. Het klasse 3 alarm zorgt ervoor dat het achterwiel direct blokkeert, zo kan er niemand even snel mee vandoor gaan. Ook wordt door middel van een hard geluid duidelijk gemaakt dat er iemand aan je chopper zit of deze probeert te stelen.