Rijles met autisme

rijles autisme

Rijles met autisme hoeft geen enkel probleem te zijn. Bij Rijschool Wietse werken gespecialiseerde en ervaren instructeurs. Zij weten als geen ander hoe zij dit moeten aanpakken. In eerst instantie moeten zij voor een rustige sfeer zorgen, waardoor jij je beter kan ontspannen in de auto. Daarnaast vertellen zij je vooraf wat er allemaal gaat gebeuren. Ook geeft de instructeur duidelijke instructies en neemt hij de tijd om dit aan jou uit te leggen. Meestal als het vertrouwen er is, gaat de rest vanzelf. De instructeur zal er alles aan doen om jou cursus zo goed mogelijk te laten lopen.  rijles autisme

Geslaagd

 

Bij Rijschool Wietse kan iedereen terecht, tevens is het hier mogelijk om een rijles met autisme  te volgen. De instructeurs die hier werkzaam zijn weten als geen ander hoe je hier het beste mee om moet gaan. Zij proberen dan ook meteen een goede vertrouwensband met zo iemand te krijgen. Ook bepaalde prikkels worden uitgesloten, dus radio en mobiel staan altijd op standje stil. 

Ben jij ook van plan om eerdaags zelf achter het stuur van een auto te kunnen zitten, neem dan contact op met deze rijschool. Je kan dit doen door middel van het contactformulier op de website in te vullen.