Betrouwbare garage in Venray

garage Venray

Tegenwoordig lijkt het wel dat niemand meer te vertrouwen is, maar bij de garage in Venray kan ik je verzekeren dat dit een zeer betrouwbaar bedrijf is. Zo betrouwbaar dat ik beslist niet meer naar een ander bedrijf zal gaan. Als voorbeeld kan ik je vertellen dat ik eerder naar een ander bedrijf ging om mijn auto te onderhouden. Wat mij vaak opviel was dat de kosten erg hoog waren, maar vaak de klachten niet waren verholpen. Als proef had ik mijn auto door Drive in Cars laten nakijken en daarna een afspraak gemaakt bij het bedrijf waar ik altijd kwam.  garage Venray

Opgelicht

De rekening was zoals ook deze keer weer erg hoog, maar daar liet ik het niet bij zitten. Toen ik hun confronteerde met de rekening en wat ik had gedaan om dit te controleren, kreeg ik mijn geld terug en hoefde ik hier nooit meer te komen.

Tegenwoordig kom ik met mijn wagen graag bij de garage in Venray. Hier werken tenminste monteurs die ook echt verstand van verschillende merken hebben en hun handen er niet voor om draaien om een reparatie goed uit te voeren. Iedereen die in de buurt van dit bedrijf wonen kan ik dan ook aanraden om hier jouw vierwieler voor onderhoud te brengen.