Geschikt voor korte en lange afstanden

Elektrische bakfiets

Lange afstanden of een kort ritje naar de supermarkt om boodschappen te doen, met de Elektrische bakfiets is het allemaal mogelijk. Deze lichtgewicht bakfiets is veelzijdig, met de hulpmotor overbrug je de lange afstanden, of als het slecht weer is. De accu van 450Wh brengt je overal naartoe, door weer en wind maar ook in de zon. Nog nooit is het vervoeren van je boodschappen, of het naar school brengen van je kinderen zo eenvoudig en leuk geweest. Want met Dolly wordt rijden met een bakfiets een feest.

Elektrische bakfiets

Geen kennis vereist

Voor het rijden op een Elektrische bakfiets is geen speciale kennis vereist, met gemak maak je bochten en keer je om met de wendbare Dolly fiets. De bak is vervaardig d van dubbelwandig kunststof, dit betekend weinig gewicht maar wel bijzonder veilig. De brede randen en ronde hoeken geven de bak een prachtige vlotte uitstraling. Maar het frame mag er ook zijn, met de bakfiets val je zeker op in positieve zin. Dolly heeft de bakfiets een nieuwe moderne uitstraling gegeven en afscheid genomen van de lompe houten bak van vroeger.

Elektrische bakfiets

Ook aan duurzaamheid is gedacht

De bakfiets is niet alleen trendy, maar aan het milieu is ook gedacht. De bal van kunststof is herbruikbaar wanneer deze aan vervanging toe is. Alle onderdelen zijn van duurzame materialen gemaakt. De uitstraling bepaal je helemaal zelf, meerdere kleuren voor het frame en de bak zorgen ervoor dat je een unieke trendy look kunt maken voor je bakfiets. Steel de show op de weg met de elektrische bakfiets van Dolly.