Autoschade Direkt is de beste in autoschade

autschade-direkt-logo

Drie weken geleden heb ik een ongeluk gehad. Met de auto kwam ik van rechts. De tegenligger wilde geen voorrang aan mij verlenen. Dit zag ik helaas te laat en daarom botsten we op elkaar. Uiteindelijk had ik gelijk. Dat had de bestuurder van de andere auto ook toegegeven. Gelukkig is ons niks ernstig overkomen. Dit scheelde mij al een hoop ellende. Nu moest de auto nog hersteld worden. Gelukkig ben ik goed verzekert, en kon ik bij Autoschade Direkt terecht.bumper_spuiten

Schadebedrijf

Autoschade Direkt heb ik via internet gevonden. Overigens meldde de bestuurder van de andere auto dat ik ook hier voor het schade herstel kon zijn. Uiteindelijk kwamen wij beide bij hetzelfde autoschadebedrijf terecht. Dit was erg toevallig. Gelukkig hanteert dit bedrijf scherpe prijzen en worden de auto’s vakkundig nagekeken. Het was goed om te horen dat er uiteindelijk weinig aan de hand was met de auto’s en dat het met beide van ons goed gaat. Het had namelijk anders kunnen aflopen.

Resultaatfiat_voorkap_autoschade

Dit bedrijf is veruit het beste schadebedrijf van Nederland. Zij weten wel raad met een auto die schade heeft opgelopen. Nadat de auto was hersteld van de schade, was de auto weer net als nieuw. Ik hoop dat ik hier niet vaker hoef terug te komen voor autoschade, maar als het gebeurt ben ik zeker weer hier te vinden. Ik kan me geen beter schadebedrijf bedenken dan Direkt. Overigens raad ik ze zeker aan bij vrienden en familie.